Reiki Pagina

foto christinaMikao Usui

1865 - 1926

Grondlegger van Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een zelfgenezende methode, waarbij het lichaam met energie wordt behandeld. Energie dat door ons stroomt kan geblokkeerd raken, waardoor ziektes of klachten kunnen ontstaan. Reiki wordt manueel gegeven door de kleding heen (handoplegging) of op afstand via tijd en ruimte.

Bij SoeReiMas Reiki & Massage is het mogelijk Reiki op afstand via tijd en ruimte te ontvangen. Na een eerste persoonlijke Reiki behandeling, kunnen we met elkaar bespreken wanneer dit nodig is en leg ik uit hoe dit werkt.

Wat doet Reiki?

Reiki stimuleert natuurlijke genezings processen.
Een Reiki behandeling laat energie blokkades opengaan waardoor deze weer vrij kan stromen. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen en houdt het energiesysteem in balans.
De Reikibehandelaar treedt op als intermediair voor het doorgeven van energie. Deze energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger.

Reiki heft niet alleen symptomen op, maar werkt in op de oorzaak van ziektes of klachten. Daardoor doet Reiki niet altijd wat je verwacht of graag wilt, maar wel altijd wat voor jou op dat moment het beste is.
De ontvanger van Reiki geneest zichzelf.

Een Reiki behandeling kan enkele dagen tot weken nawerken.
Er ontstaat een nieuwe balans in je lichaam. Veel mensen slapen beter door Reiki, ook ervaren ze tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding.

Belangrijk!

Reiki is geen vervanging voor behandeling door een (huis)arts of specialist, maar kan hierbij wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over Reiki wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen, op welke wijze dan ook. Heb je medische vragen en/of klachten, raadpleeg altijd eerst je (huis)arts!

Ga naar Reiki Ryoho Foundation® voor meer informatie over Reiki.